Εγκαταστάσεις Κάστρου, Ντίσελντορφ

 

 

 

Αφύγρανση με μηχανήματα τύπου ΤΤΚ 400, ΤΤΚ 800, μετά από ειδική μελέτη χώρου και ιστορικών μνημείων και τοιχογραφιών.

 

 DVV Δημόσια Εργα, Φρανκφούρτη

 

Αφύγρανση με μηχανήματα τύπου ΤΤΚ 400, ΤΤΚ 800, ΤΤΚ 1500, και με ειδικούς ανεμιστήρες αφού όσο υψηλότερη είναι η ταχύτητα των ρευμάτων στην επιφάνεια των υλικών, τόσο ταχύτερη είναι η διαδικασία στεγνώματος.

 


Πόλη Arles (Νότιο Γαλλία)

 

Μετά από την υπερχείλιση του ποταμού Le Rohne τον Δεκέμβριο του 2003 η εταιρία μας προμήθευσε τους κατοίκους της πόλης του Arle με πάνω από 800 μηχανήματα αφύγρανσης τύπου ΤΤΚ 300, ΤΤΚ 400, ΤΤΚ 800 ανεμιστήρες και μηχανήματα τύπου SKV για το στέγνωμα στα τμήματα της μόνωσης στο δάπεδο.

 

 

 

 

Κοινότητες / Σχολικά συγκροτήματα / Ξενοδοχεία / Πανσιόν, Πατσνάουν Τυρόλο Αυστρία

 

Η έντονες βροχοπτώσεις στην κοινότητα Πατσνάουν του Τιρόλο Αυστρίας είχαν σαν αποτέλεσμα την εισχώρηση όμβριων υδάτων σε πολλά σπίτια, σχολικά συγκροτήματα, ξενοδοχεία και δημόσια κτίρια. Η εταιρία μας προμήθευσε τους κατοίκους της κοινότητας με πάνω από 850 μηχανήματα αφύγρανσης τύπου ΤΤΚ 300, ΤΤΚ 400, ΤΤΚ 800 ανεμιστήρες και μηχανήματα τύπου SKV για το στέγνωμα στα τμήματα της μόνωσης στο δάπεδο.

 


BMW A.E. κεντρικά κτίρια στο Μόναχο

 

Αφύγρανση σε τρεις ορόφους του κεντρικού κτιρίου της BMW μετά από πλημμύρα λόγου σπασμένων σωλήνων νερού. Η αφύγρανση έγινε με μηχανήματα τύπου ΤΤΚ 400, ΤΤΚ 800, ΤΤΚ 1500, και ειδικούς ανεμιστήρες.

 

 

Δημαρχείο & Μουσείο Πόλης Hitzacker Δρέσδη

 

Η εταιρία μας ανέλαβε την αφύγρανση του δημαρχείου & Μουσείου της πόλης Hitzacker της Δρέσδης μετά από την υπερχείλιση του ποταμού Έλμπε τον Αύγουστο του 2002.

 

 

 

 

 Συνεργασίες με μεγάλες Γερμανικές Κατασκευαστικές Εταιρίες

 

Αφύγρανση στο ξενοδοχείο Four Seasons Kempinski στο Μόναχο κατά την διάρκεια της πρόσφατης ανακαίνισης του. Η αφύγρανση των δωματίων και τον μεγάλων χώρων έγινε με μηχανήματα τύπου ΤΤΚ 400, ΤΤΚ 800, ΤΤΚ 1500, και ειδικούς ανεμιστήρες. Μετά από την αφύγρανση το ξενοδοχείο ήταν έτοιμο και λειτούργει 3 μήνες νωρίτερα από την πρόβλεψη του. Τα έσοδα και τα κέρδη σε αυτούς τους 3 μήνες λειτουργίας του ξενοδοχείου είναι το 1/3 των δαπανών για την ενοικίαση των μηχανημάτων αφύγρανσης. ­ Straehuber A.E. ­ Hoch – Tief A.E. ­ Bauwens Construction ­ Castrop – Rauxel ­ Οικοδομική Διοίκηση Βερολίνου ­ Οικοδομική Διοίκηση Μονάχου ­ DVV Δημόσια Εργα, Φρανκφούρτη