Αφυγραντήρες

Μικροί, αλλά θαυματουργοί...

Οι οικονομικοί αφυγραντές ΤΤΚ για κάθε χρήση

Είτε για τα πολύτιμα αντικείμενα, τα αρχεία, τις συλλογές είτε τα στοιχεία στην αποθήκευση, αυτοί οι αποξηραντές προστατεύουν από τη διάβρωση και τις επακόλουθες δαπάνες που προκαλούνται από τη ζημία της υγρασία θα έχετε αποτελεσματικό και χαμηλό κόστος συντήρησης.

Τα ολοκληρωμένα τεχνολογικά συστήματα που χρησιμοποιούνται, η ικανότητα και η τεχνογνωσία μας, είναι τα χαρακτηριστικά που δημιουργούν μια στέρεα βάση εξοικονόμηση κόστους κατασκευής ελαχιστοποιώντας διαφυγόντα έσοδα της κατασκευής χωρίς χρονικές καθυστερήσεις λόγω του στεγνώματος της οικοδομής.

Όλα τα μοντέλα είναι ιδανικά για τη χρήση στα γραφεία και τους κατοικήσιμους χώρους. Οι ποιότητα και η συμπαγής κατασκευή τους είναι εξαιρετικά ευπροσάρμοστοι, π.χ. για τη χρήση στα γκαράζ, τα κελάρια κρασιού, τα αρχεία, τα εργαστήρια, τα δωμάτια αποθήκευσης, washrooms ή εργαστήρια.

Το διπλό σύστημα συμπύκνωσης που παρέχονται σε όλα τα μηχανήματα, τους κάνει επίσης ιδανικούς για χρήση μόνιμης λειτουργία χωρίς ανάγκη επιτήρησης σε κότερα, εξοχικά σπίτια, καταστήματα, κ.λπ.

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ:

  • Αυτόματος υγροστάτης για την ελεγχόμενη λειτουργία αφύγρανσης
  • Αυτόματη απενεργοποίηση του μηχανήματος όταν γεμίσει ο κάδος συλλογής νερού
  • Υψηλή απόδοση αφύγρανσης
  • Top value for money

Η υγρασία ειναι αόρατη, αλλά η ζημιά που προκαλεί δεν είναι…

Αποτελεσματική προστασία ενάντια στην υγρασία και τη διάβρωση

Όταν η υγρασία στον αέρα σε ένα δωμάτιο υπερβαίνει τις ασφαλείς τιμές για τη σχετική υγρασία, διάφορες ζημίες μπορούνε να κάνουν την εμφάνισή τους.

Επίσης εάν υπάρχουν διαφορές θερμοκρασίας μεταξύ των παρακείμενων δωματίων η υγρασία που περιέχετε στον αέρα συμπυκνώνεται και αναπόφευκτα κάνει την εμφάνιση της στα δωμάτια με την χαμηλότερη θερμοκρασία.

Τότε τα πρώτα ορατά σημάδια είναι συνήθως υγρά υφάσματα, η οσμή μούχλας, η ιδρωμένοι τοίχοι, ακόμα και πατάτες που βλαστάνουν στους υπόγειους χώρους. Επιπλέον το ωίδιο (μύκητας) αρχίζει να κάνει την εμφάνιση του σε υγρασίες πάνω από 70%.

Οι απαιτήσεις για την αρχή της σκουριάς είναι λιγότερο απαιτητικές – η αρχή της διάβρωσης μετάλλων εμφανίζεται σε υγρασίες από 60%.

Έτσι όταν ο αέρας που είναι πάρα πολύ υγρός μπορεί να οδηγήσει σε ποικίλα προβλήματα και η ακριβή θέρμανση δεν είναι η απάντηση. Ενώ ο αέρας θερμαίνεται, παραμένει υγρός. Ο απλός εξαερισμός δεν είναι λύση, επειδή καμία υγρασία δεν αφαιρείται πάντα από τον αέρα στο δωμάτιο.