Ζημιές

Ζημιές από νερό! (Σπάσιμο σωληνώσεων – Πλημμύρες)

Ενημέρωση πελατών σε περίπτωση ζημιάς

Ως αξιόπιστοι συνεργάτες, βρισκόμαστε πάντα δίπλα σας με συμβουλές αλλά και εμπράκτως με τα συνεργεία μας σε οποιαδήποτε περίπτωση ζημιάς.

Η πρακτική εμπειρία μας, η δοκιμασμένη συνεργασία μας με ασφαλιστικές εταιρίες και ο τρόπος λειτουργίας μας που έχει πάντοτε ως προτεραιότητα τον πελάτη, αποτελούν την εγγύηση για γρήγορη και άψογη αντιμετώπιση των ζημιών. Αναλαμβάνουμε για εσάς την πλήρη επίλυση του προβλήματος από υγρασία.

Το πλεονέκτημά σας: Για όλες τις εργασίες απευθύνεστε σε ένα μόνο συνεργάτη!

Διαφάνεια όσον αφορά τη ζημιά – ο δικός μας τρόπος αντιμετώπισης για επιτυχή αποκατάσταση των ζημιών…

Ζημιές από νερό και οι συνέπειές τους:


Από τη στιγμή που το νερό θα εισχωρήσει στο πάτωμα, τον τοίχο ή την οροφή, η θέρμανση και ο φυσικός αερισμός δεν επαρκούν από μόνα τους. Με φυσικό τρόπο δεν μπορεί πλέον το νερό να εξατμιστεί πλήρως.

Το τεχνητό στέγνωμα των προσβεβλημένων επιφανειών επιβάλλεται άμεσα και για λόγους υγιεινής. Μονάχα η θερμότητα επαρκεί για την επιτάχυνση της διαδικασίας του στεγνώματος!κατευθείαν στους τεχνικούς μας.

Δυνατότητα για περιορισμό της ζημιάς: Προσπαθούμε πάντοτε έτσι ώστε η μέθοδος εργασίας μας να ελαχιστοποιεί κατά το δυνατόν τη ζημιά. Για το λόγο αυτό, βασική αρχή μας είναι να διατηρούμε ανέπαφες τις επιστρώσεις των πατωμάτων και των τοίχων.

Στις περισσότερες περιπτώσεις όταν η επέμβαση γίνει έγκαιρα οι επιφάνειες μπορούν να αποκατασταθούν πλήρως, εκτός κι αν έχουν πληγεί ανεπανόρθωτα από τις ζημιές.

Επιφάνειες τοίχων και πατωμάτων, αρμοί: Στους εν λόγω τομείς τοποθετούνται αφυγραντήρες της ατμόσφαιρας. Ανάλογα με το βαθμό υγρασίας και βάσει της εμπειρίας μας, η διαδικασία στεγνώματος ολοκληρώνεται από πέντε έως είκοσι ημέρες.