Ωφέλη

Επιπτώσεις στα υλικά της οικοδομής και στα έπιπλα


Η ατμόσφαιρα αφυγραίνεται από τον στεγνωτήρα τόσο μόνο, ώστε να αποφευχθούν οι ζημιές στο σώμα της οικοδομής. Ακόμη και αντικείμενα διακόσμησης δεν καταστρέφονται από το στέγνωμα. Φυτά και υδροκαλλιέργειες κ.λπ. θα πρέπει να απομακρύνονται από τους χώρους για να μην κινδυνεύουν από τη διαδικασία απομάκρυνσης της υγρασίας.


Θερμοκρασία κατά τη διάρκεια του στεγνώματος


Οι αφυγραντήρες αποδίδουν πίσω την ενέργεια που χρησιμοποίησαν με τη μορφή θερμότητας. Αυτό ενδέχεται να αυξήσει τη μέση θερμοκρασία του χώρου. Κατά την περίοδο που υπάρχει ανάγκη για θέρμανση μπορεί να μειωθεί η ανάγκη για χρήση θέρμανσης, μέχρι να φτάσει η θερμοκρασία του χώρου στους 18 °C - 21 °C.


Πολύς θόρυβος; Ή πολύς θόρυβος για το τίποτα


Αναμφισβήτητα, δεν υπάρχει εναλλακτική λύση για το τεχνητό στέγνωμα. Όλες οι εγκαταστάσεις που χρησιμοποιούμε εμείς είναι μεν ηχομονωμένες, αλλά ειδικά τη νύχτα, οι ήχοι μπορούν να είναι ενοχλητικοί. Για το λόγο αυτό προσπαθούμε, όπου αυτό είναι τεχνικά εφικτό, να εγκαθιστούμε τις συσκευές υποπίεσης εκτός κατοικημένης ζώνης. Επιπλέον, οι συμπυκνωτές μας είναι όλοι εξοπλισμένοι με αποτελεσματικές συσκευές ηχομόνωσης. Παρ’ όλ’ αυτά δεν υπάρχει 100% αθόρυβο στέγνωμα.


Αντιμετώπιση και εξουδετέρωση των οσμών


Εάν υπάρχουν ακόμη οσμές από πυρκαγιά ή ζημιές από νερό, μπορούμε να τις εξουδετερώσουμε γρήγορα και αποτελεσματικά με την ειδική διαδικασία μας. Γιατί όταν οι οσμές από το σάπισμα, τη μούχλα ή την πυρκαγιά εισχωρήσουν στο πάτωμα, τους τοίχους, την οροφή ή γενικότερα την περιουσία σας, τότε ούτε ο φυσικός αερισμός μπορεί να βοηθήσει. Με τις ειδικές συσκευές μας εξουδετερώνουμε και τις πιο επίμονες οσμές γρήγορα και αποτελεσματικά – εξ ολοκλήρου χωρίς χρήση χημικών ή οποιωνδήποτε αρωματικών ουσιών!